Norges største rederi Color Line har integrert VeChain-basert løsning for koronaforebygging

VeChain: Den europeiske cruise-operatøren Color Line integrerer My Care

Color Line AS, Norges største cruiseferjeselskap som tilbyr både person- og godstransport til og fra Norge og andre deler av Europa, har tatt i bruk DNV GLs MY Care COVID-19 smitteverifiseringsløsning drevet av VeChain (VET) ToolChain, ifølge en pressemelding 14. juli 2020.

Color Line og VeChain (VET)

Etter hvert som firmaer og bedrifter over hele kloden gradvis vender tilbake til normalen, setter nå fremovertenkende selskaper på plass robuste smitterisikostyringssystemer for å dempe spredningen av COVID-19-viruset og øke forbrukernes tillit.

Color Line, Europas ledende cruiseferjelinje etablert i 1990, har startet å ta i bruk den VeChain-drevne My Care koronavirus-infeksjonsrisikokontrollløsningen for verifisering av infeksjonsforebyggende prosesser.

I følge teamet har My Care beredskapsvurderingen med suksess verifisert at Color Lines COVID-19-infeksjonsrisikostyringssystemer er opp til standard og at dens seks-passasjer- og lasteskip som opererer over hele Europa er virusfrie.

I en kommentar til den spennende utviklingen, gjentok Aaser-Stene, overholdelsesansvarlig i Color Line at den vellykkede verifiseringen av systemene for smittefare sørger for at skip og terminaler er trygge for både personalet og passasjerene.

Hvordan det fungerer

Samarbeidsteamet som består av medlemmer av VeChain og DNV GL har uttalt at My Care løsningen benytter seg av DNV GL sin infeksjonsrisikostyring som sykehus bruker for å sikre pasienters sikkerhet. My Care kombinerer VeChains blokkjedeteknologi med DNV GLs helsestanderer, beste praksis innen risikostyring, HMS-styring og standarder for sikkerhetsvurderinger.

Verifiseringen viser at Color Lines skip er trygge og at selskapet har etablert gode systemer for smittevern både av hensyn til passasjerene og de ansatte om bord.

– Anette Aaser-Stene, Compliance officer i Color Line

Siden lanseringen tidligere i juni 2020, har DNV GL-VeChain (VET) My Care COVID-19 risikostyringsløsning fortsatt å oppnå trekkraft, med et stort antall høyt anerkjente firmaer, inkludert Luxembourgs ArcelorSteel, Viking Line og InterContinental Shanghai.

På pressetidspunktet er prisen for VeChains opprinnelige altcoin VET den 19. største kryptovalutaen i verden. Prisen på VET ligger på 0,018 dollar, med en markedsandel på 1,01 milliarder dollar i følge CoinGecko.

Endre Kristiansen

Legg igjen en kommentar