Bitcoin mining, Ethereum mining

Ethereum Mining ⛏️ – Slik Miner du Ethereum (Nybegynnervennlig Guide)


I denne artikkelen vil vi forklare hva Ethereum mining er, og hvordan man enkelt kan komme i gang med det som nybegynner.

Hva er Ethereum Mining? ⛏️

Ethereum er en av de enkleste kryptovalutane som kan mines, og du kan enkelt laste ned programvare som lar deg bruke datakraften din til å tjene daglige inntekter i Ethereum (ETH) ved å mine Ethereum.

Dette gjelder spesielt hvis du har en kraftig datamaskin, da de vanligvis har kraftig nok maskinvare for å kunne tjene penger på å mine Ethereum.

Denne guiden vil dekke det grunnleggende om Ethereum-mining og du vil kunne komme i gang på mindre enn 5 minutter. For å starte med Ethereum mining, trenger du et grafikkort (GPU). Gaming-PCer og avanserte datamaskiner (f.eks. MacBook Pro eller Dell XPS) har som oftest sterke grafikkort. De som miner kryptovalutaer selger ofte det de har tjent på mining på kryptobørser for å generere passive inntekter.


Hvor mye kan en tjene på Ethereum Mining?

Den daglige inntekten fra mining varierer hver dag – dette fordi kryptovalutaens vanskelighetsgrad og avgifter for kryptotransaksjoner konstant endres og derav også den daglige inntekten. Inntektene er avhengig av kraften til grafikkprosessorenheten (GPU) som er involvert, og de med høyere Hashrate er raskere og mer lønnsomme. Det er to store produsenter av GPU-er: Nvidia og AMD. Generelt sett, jo kraftigere (og dyrere) GPU er høyere Hashrate for gruvedrift av Ethereum.

Du kan sjekke hvor mye du kan tjene med ditt grafikkort på Whattomine.com.

Eksempel på hvor mye du kan tjene basert på maskinvare:

GPUDaglig inntektÅrlig inntekt
GTX 10701.49 USD543.85 USD
Tabell 1: Estimasjon av gevinst fra mining 22.08.2020 (inkluderer ikke kostnad for strøm)

Enkleste måte å mine Ethereum på – Honeyminer

Honeyminer er en alt-i-ett miningløsning som automatisk starter mining på datamaskinen din med ett klikk uten teknisk kunnskap. Honeyminer blir automatisk med i en mining pool, slik at du kan få daglige utbetalinger av inntektene du genererer mens du miner.

Skjermbilde av HoneyMiner Klienten

Når den er installert, vil programvaren automatisk gruve den mest profitable kryptovalutaen (inkludert ethereum) ved å bruke all tilgjengelig maskinvare – både CPU og GPUer som er tilgjengelige på maskinen.

Når programmer har blitt installert, kan du med ett klikk få programvaren til å automatisk begynne å mine kryptovalua (inkludert Ethereum). Programvaren vil kunne utnytte datakraften til både CPUen (prossesor) og GPUer som er tilgjengelige på maskinen. For å se estimerte inntekter per dag med din datamaskin, trykker du på «See Full Activity» for å få en oversikt over maskinvaren som brukes og estimerte inntekter per dag.

Kontrollpanelet viser meg at jeg kan tjene ca 0.35 USD per dag med min datamaskin

Når Honeyminer er aktivert, vil datamaskinens maskinvare bli brukt 100%. Du kan fortsatt bruke PC-en til enkle oppgaver som surfing på nettet eller skrive Word-dokumenter. Dersom du spiller tunge dataspill eller andre krevende oppgaver vil du imidlertid merke at det vil gå tregere. Det anbefales å slå av Honey Miner når du er opptatt med ressurskrevende oppgaver.

Det er viktig å merke seg at Honey Miner vil mine den mest lønnsomme kryptovalutaen den dagen (inkludert Ethereum), for så å konvertere inntektene til Bitcoin. Dersom du vil spesifikt ønsker utvinne kun Ethereum og tjene ethereum direkte, kan du sjekke ut denne guiden for Ethereum mining (avansert).

En ulempe med Honeyminer er plattformsavgiftene. Foreløpig tar Honeyminer 8% avgift for 1. GPU og 2,5% for ekstra GPUer. Dette betyr at en del av inntektene vil gå til Honeyminer. Hvis du ikke ønsker å betale plattformsavgift, kan du prøve det avanserte alternativet Ethereum Mining

For å installere Honeyminer, last ned den her: https://honeyminer.com/

Endre Kristiansen

Legg igjen en kommentar